Skip to content

Inkoop van oude metalen

Metalen inkoop

Complexie biedt dankzij ons uitgebreide netwerk schrootinkoop door heel Nederland aan tegen de best mogelijke prijs. Wij kopen ijzer, aluminium, brons, koper, kabel, messing, lood, zink, batterijen en nog veel meer.

Onze actuele schrootprijzen kunt u hier raadplegen.

Onze inzet voor een duurzame toekomst betekent dat we een passie hebben voor de inkoop, inzameling, verwerking en hergebruik van oude metalen. Wanneer u voor Complexie kiest als uw partner voor de inkoop en recycling van oude metalen, kunt u er zeker van zijn dat alle handelingen verlopen volgens de wettelijk voorgeschreven processen, aangevuld met onze afgestemde processen.

Bereken de prijs van uw oud ijzer- en metaal

Waarom kiezen voor Complexie?

Wij zijn een familiebedrijwaarbij het nauwkeurige selectieproces, de integrale aanpak en de klantvriendelijke aanpak ervoor zorgen dat onze en uw missie wordt gerealiseerd.

Ontdek wat onze klanten zeggen.

Laco Lencses
Laco Lencses
2024-02-05
Top bedrijf, goede communicatie, snelle service. Een aanrader
Tako IJserinkhuijsen
Tako IJserinkhuijsen
2024-02-05
Great place! 😎
Remco de Geus
Remco de Geus
2023-11-08
Ijzer weg gebracht vriendelijke mensen en gelijk betaald en geholpen met afladen
Damon Doorjé
Damon Doorjé
2023-05-16
Fijn zaken doen! Gevraagd of ze lampen konden afvoeren dit was geen probleem. Ze namen zelfs karton mee van de nieuwe lampen.

Oude metalen collectie en containers

Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij ophaal- en containerdiensten aanbieden op basis van volume. Lees hier meer over onze standaard containerservice of stuur ons een aanvraag en wij laten u weten of een gratis container of ophaling mogelijk is.

Metalen inkoop

Selectieproces

De metalen inkoop bij Complexie moet voldoen aan een bepaald selectieproces. Wanneer wij onze metalen inkopen bij u, zorgen wij ervoor dat we alleen bruikbare spullen gebruiken. De metalen die wij niet meer kunnen gebruiken (dat kan om tal van redenen zijn) zullen worden gescheiden van de recyclebare metalen en op de juiste wijze worden verwerkt. Zo zijn wij, maar ook u, er zeker van dat het beste resultaat behaald wordt en we daadwerkelijk ons steentje bijdragen aan het toewerken naar een circulaire economie.

Onze locaties en voorwaarden

Bij Complexie doen wij er alles aan om metalen inkoop op de juiste manier te laten verlopen. Dit houdt in dat wij enkele voorwerpen en grondstoffen niet voor u kunnen verwerken. Bij de metalen inkoop mag er bijvoorbeeld uiteraard staal, ijzer en ander metaal aangeboden worden, maar geen met asbest besmette grondstoffen. Daarnaast is het goed om te weten dat wij locaties hebben in de volgende gebieden: Dinxperlo, Doetinchem, Aalten, Gelderland en de Oude IJsselstreek. Op deze manier maken wij het zo makkelijk mogelijk voor onze klanten en is er bijna altijd een locatie in de buurt voor u. Metalen inkoop bij Complexie is, mede hierom, een veel gekozen optie voor klanten vanuit geheel Nederland.

De voordelen van Complexie

Ons nauwkeurige selectieproces, onze integrale aanpak, de meest klantvriendelijke benadering en kundige professionals die ervoor zorgen dat onze en uw missie bereikt worden; het is allemaal reden om Complexie te vertrouwen. Uiteraard geldt dat voor de metalen inkoop, maar ook voor onze andere diensten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een gratis kleding, papier, witgoed en piepschuim brengservice, maar ook de optie om gratis een aanhanger te lenen.

neem vrijblijvend contact op

× Ontvang actuele prijzen