Skip to content

Afvalbrengpunt

Wat mag er gestort worden?

Wat mag er niet gestort worden?

aalten
Oude IJsselstreek_logo

Alle soorten afval

Welkom bij ons afvalbrengpunt en recyclingcentrum! Bij ons kunt u terecht voor het inleveren van verschillende soorten afval en wij zorgen ervoor dat het op de juiste manier wordt verwerkt en gerecycled.
Onze missie is om bij te dragen aan een duurzamere samenleving en het verminderen van de belasting van het milieu. Daarom bieden wij een breed scala aan recyclingdiensten aan, waaronder het recyclen van glas, plastic, papier, metaal en elektronica. Ook bieden wij de mogelijkheid om grofvuil en bouwafval in te leveren.

Wij streven naar een efficiënte en klantgerichte service. Ons ervaren team staat altijd voor u klaar om u te helpen met het sorteren en inleveren van uw afval. Daarnaast geven wij graag advies over hoe u thuis ook een bijdrage kunt leveren aan een duurzamere samenleving.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het verminderen van uw ecologische voetafdruk. Bedankt voor uw interesse en wij hopen u snel te zien bij ons afvalbrengpunt en recyclingcentrum.

Afvalstromen

Groene afvalstromen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op.

Bouwafvalstromen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op.

Sloop Afvalstromen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op.

Restafval? Dan bent u hier aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op.

Huishoudelijk afval? Dan bent u hier aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op.

Bedrijfsafval ? Dan bent u hier aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op.

Afvalstromen hout? Dan bent u hier aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op.

Metalen afvalstromen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op.

Wij zien u graag terug om afval te storten bij onze locatie aan de Helmkamp 22 in Dinxperlo.

Er zijn verschillende soorten afval die kunnen worden ingeleverd bij een afvalbrengpunt, waaronder grofvuil, elektronisch afval, tuinafval, chemisch afval en bouw- en sloopafval. Sommige afvalbrengpunten accepteren ook herbruikbare materialen, zoals kleding en meubels.

Afvalbrengpunten zijn van groot belang voor het behoud van het milieu. Door afval op de juiste manier te scheiden en te verwerken, wordt voorkomen dat schadelijke stoffen in het milieu terechtkomen. Bovendien kunnen veel materialen die bij een afvalbrengpunt worden ingeleverd, worden gerecycled en opnieuw gebruikt, waardoor de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen wordt gestuurd wordt verminderd.

Kortom, afvalbrengpunten zijn een belangrijke bron voor de verwijdering en verwerking van afval dat niet thuis kan worden opgehaald. Ze bieden een veilige en milieuvriendelijke manier om afval te verwijderen en helpen bij het verminderen van de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen wordt gestuurd. Het is belangrijk om te blijven werken aan het verminderen van de hoeveelheid afval die we produceren en ervoor te zorgen dat we ons afval op de juiste manier scheiden en verwerken.