Skip to content

Oud ijzer prijs

Inkoop van oud ijzer

Complexie zijn ervaren professionals in het aanbieden van oud ijzerinkoop door heel Nederland. Onze historie en ons uitgebreide netwerk zorgen ervoor dat u de best beschikbare prijs krijgt voor uw oud ijzer. Of u nu een particulier of een bedrijf bent, wij zijn er om u te helpen.

Ontdek wat onze klanten zeggen.

Laco Lencses
Laco Lencses
2024-02-05
Top bedrijf, goede communicatie, snelle service. Een aanrader
Tako IJserinkhuijsen
Tako IJserinkhuijsen
2024-02-05
Great place! 😎
Remco de Geus
Remco de Geus
2023-11-08
Ijzer weg gebracht vriendelijke mensen en gelijk betaald en geholpen met afladen
Damon Doorjé
Damon Doorjé
2023-05-16
Fijn zaken doen! Gevraagd of ze lampen konden afvoeren dit was geen probleem. Ze namen zelfs karton mee van de nieuwe lampen.

Prijs oud ijzer?

Prijzen zijn afgeleid van de London Metal Exchange en worden bijgewerkt om ervoor te zorgen dat u de beste deal krijgt. Gebruik onze calculator om te zien wat uw oud ijzer waard is en vul een aanvraagformulier in voor een persoonlijke offerte.

Bereken de prijs van uw oud ijzer.

Opties voor inleveren of ophalen

Bezoek ons in een van onze regionale centra om uw schroot te wegen voor een snelle en veilige betaling. Of heeft u grotere volumes, dan kunnen wij u een gratis ophaalservice of zelfs een gratis containerservice aanbieden. Vul dit formulier in met uw schrootvolumes en een van onze vriendelijke teamleden neemt contact met u op.

Onze locaties en voorwaarden

Bij Complexie doen wij er alles aan om metalen inkoop op de juiste manier te laten verlopen. Dit houdt in dat wij enkele voorwerpen en grondstoffen niet voor u kunnen verwerken. Bij de metalen inkoop mag er bijvoorbeeld uiteraard staal, ijzer en ander metaal aangeboden worden, maar geen met asbest besmette grondstoffen. Daarnaast is het goed om te weten dat wij locaties hebben in de volgende gebieden: Dinxperlo, Doetinchem, Aalten, Gelderland en de Oude IJsselstreek. Op deze manier maken wij het zo makkelijk mogelijk voor onze klanten en is er bijna altijd een locatie in de buurt voor u. Metalen inkoop bij Complexie is, mede hierom, een veel gekozen optie voor klanten vanuit geheel Nederland.

De voordelen van Complexie

Ons nauwkeurige selectieproces, onze integrale aanpak, de meest klantvriendelijke benadering en kundige professionals die ervoor zorgen dat onze en uw missie bereikt worden; het is allemaal reden om Complexie te vertrouwen. Uiteraard geldt dat voor de metalen inkoop, maar ook voor onze andere diensten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een gratis kleding, papier, witgoed en piepschuim brengservice, maar ook de optie om gratis een aanhanger te lenen.

neem vrijblijvend contact op

× Ontvang actuele prijzen