Skip to content

Containerverhuur Gelderland

Containerverhuur Gelderland

Complexie is de meest betrouwbare en efficiënte partner wat betreft containerverhuur Gelderland en andere services zoals metaal inkoop. Wij hebben het onze missie gemaakt om afvalverzameling en -verwerking makkelijker, sneller en beter te maken en ook met de containerverhuur Gelderland werken we hier hard mee aan de weg. In de afgelopen jaren hebben wij al vele van onze klanten mogen ontzorgen en helpen. Voor kleine klussen, voor bouwafval en voor grote projecten; we helpen u ermee op de manier zoals wij dat gewend zijn; professioneel, klantvriendelijk en op de meest efficiënte wijze.

Containerverhuur Gelderland

Onze containerverhuur Gelderland

Het containerverhuur Gelderland van Complexie geschiedt op de wijze die het meeste aansluit bij de wensen van onze klanten. Dit betekent dat, indien u een container bij ons huurt, u zo snel en efficiënt mogelijk aan de slag kunt met de container. Wij zorgen ervoor dat onze klanten de container zo snel mogelijk in hun bezit hebben en dat zij gebruik kunnen maken van een huurbeleid dat is afgestemd op hun behoeften. Daarnaast verzorgen wij een goede informatieverstrekking zodat zij weten wat wel kan, wat niet kan en wat aan te raden is wat betreft het gebruik van een container. Bovendien doen wij dit alles tegen de meest competitieve prijzen die u zult vinden.

Onze meest voorkomende afvalstromen voor de portaalbakken zijn: snoeiafval, restafval ,stapel papier, papier en karton, schoonpuin, glas, dakafval, vertrouwelijk papier, grofvuil, swill/keukenafval, bouw en sloopafval, grof puin, fijn puin, A hout, B hout, C hout, bouw en sloop afval, grond, tuinhout en bielzen/c hout , grofvuil, restafval, snoeiafval, vet en olie, dak afval , huishoudelijk afval.

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
All-in prijzen incl. btw.

Afvalcontainer 3m3

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
All-in prijzen incl. btw

complexie

Afvalcontainer G 10m3

L 375 x B 180 x H 170
All-in prijzen incl. btw

complexie

Mogelijkheden van containerverhuur Gelderland

Bij Complexie bieden we een breed scala aan mogelijkheden aan. Onze containerverhuur Gelderland kan daarom helemaal worden afgestemd op uw behoeften. Grotere containers voor grotere klussen, kleinere containers voor kleinere klussen en ga zo maar door; het is mogelijk. Bovendien bieden wij diverse containers aan voor verschillende soorten afval. Hierbij kunt u denken aan bouwafval, grofvuil, tuinafval en meer. Daarnaast is het mogelijk om voor één dag een container te huren, of voor enkele weken.

Onze waarden

Indien u een container huurt bij onze locatie in Gelderland of bij een van onze andere locaties zoals in Doetinchem, de Oude IJsselstreek, Dinxperlo of Aalten, merkt u dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Bij Complexie streven we ernaar om afvalverzameling en -verwerking zo duurzaam mogelijk te maken. Dit doen we bijvoorbeeld door het op de juiste manier te scheiden, maar ook door het te recyclen. 

Daarbij is het enorm belangrijk dat alles op de correcte manier wordt gedaan en mede daarom nemen wij uiteraard alle voorschriften van dien in acht. Daarbuiten zorgen wij ervoor dat het gehele proces vlekkeloos voor onze klanten verloopt. Afval weggooien hoeft en mag niet moeilijk (te) zijn, maar containerverhuur in Gelderland ook niet.

complexie
Containerverhuur Gelderland

neem vrijblijvend contact op