Skip to content

Actuele Oudijzerprijs en Schrootprijzen

Actuele Oudijzerprijs en Schrootprijzen

Bereken met de Complexie oudijzercalculator hoeveel uw oud ijzer en metaal waard is. Prijzen zijn gebaseerd op de huidige London Metal Exchange en fluctueren dagelijks. Complexie biedt de meest concurrerende schrootprijzen die beschikbaar zijn op het moment van aanvraag.

Wij accepteren brons, koper, messing, aluminium, roestvrij staal, tin, zink, lood en meer. Bekijk de volledige lijst hieronder. Wij bieden een breng- of gratis ophaalservice door heel Nederland voor een grote verscheidenheid aan metalen. Dien uw aanvraag in voor een persoonlijke offerte.

U hebt een offerte nodig aangezien de daadwerkelijke aangeboden prijzen kunnen afwijken met de prijs van de rekenmachine.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Berekening Particulieren
Totaal Overzicht
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Heb je een promotiecode?
Promocode Verberg Toon

Ontdek wat onze klanten zeggen.

Laco Lencses
Laco Lencses
2024-02-05
Top bedrijf, goede communicatie, snelle service. Een aanrader
Tako IJserinkhuijsen
Tako IJserinkhuijsen
2024-02-05
Great place! 😎
Remco de Geus
Remco de Geus
2023-11-08
Ijzer weg gebracht vriendelijke mensen en gelijk betaald en geholpen met afladen
Damon Doorjé
Damon Doorjé
2023-05-16
Fijn zaken doen! Gevraagd of ze lampen konden afvoeren dit was geen probleem. Ze namen zelfs karton mee van de nieuwe lampen.

Onze locaties en voorwaarden

Bij Complexie doen wij er alles aan om metalen inkoop op de juiste manier te laten verlopen. Dit houdt in dat wij enkele voorwerpen en grondstoffen niet voor u kunnen verwerken. Bij de metalen inkoop mag er bijvoorbeeld uiteraard staal, ijzer en ander metaal aangeboden worden, maar geen met asbest besmette grondstoffen. Daarnaast is het goed om te weten dat wij locaties hebben in de volgende gebieden: Dinxperlo, Doetinchem, Aalten, Gelderland en de Oude IJsselstreek. Op deze manier maken wij het zo makkelijk mogelijk voor onze klanten en is er bijna altijd een locatie in de buurt voor u. Metalen inkoop bij Complexie is, mede hierom, een veel gekozen optie voor klanten vanuit geheel Nederland.

De voordelen van Complexie

Ons nauwkeurige selectieproces, onze integrale aanpak, de meest klantvriendelijke benadering en kundige professionals die ervoor zorgen dat onze en uw missie bereikt worden; het is allemaal reden om Complexie te vertrouwen. Uiteraard geldt dat voor de metalen inkoop, maar ook voor onze andere diensten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een gratis kleding, papier, witgoed en piepschuim brengservice, maar ook de optie om gratis een aanhanger te lenen.

neem vrijblijvend contact op

Ontvang de prijzen voor zakelijke klanten

Door middel van onderstaand formulier in te vullen zal u de actuele prijzen ontvangen voor zakelijke klanten.

× Ontvang actuele prijzen