Skip to content

Gemeente Oude IJsselstreek afval

Gemeente Oude IJsselstreek afval

De samenwerking van Complexie met de gemeente Oude IJsselstreek en haar afvalverwerking is gericht op duurzaamheid en gemak. Alleen wanneer afval in de gemeente Oude IJsselstreek makkelijk verwerkt kan worden, zal het doel van duurzaamheid bereikt worden. Wij zorgen er samen voor dat iedereen kan genieten van een duurzame, schone en milieuvriendelijke omgeving. Op een klantvriendelijke, makkelijke en professionele wijze draagt ook Complexie zo bij aan een gezonde, mooie toekomst voor iedereen.

Gemeente Oude IJsselstreek afval

Gemeente Oude IJsselstreek en afvalscheiding

Het scheiden van afval is de eerste stap naar een duurzame omgang met afval. Samen met de gemeente Oude IJsselstreek maken we gebruik van strikte protocollen omtrent afvalverwerking. Afval scheiden in de gemeente Oude IJsselstreek is dan ook de eerste stap in de richting van verwerking. Door de juiste materialen te scheiden, kunnen we ze optimaal recyclen en hergebruiken. Zo wordt het plastic omgesmolten tot nieuwe plastic producten, het metaal wordt gesmolten en opnieuw gebruikt en de drankkartons worden gerecycled tot bijvoorbeeld papieren doekjes. 

Naast papier, metaal en kartonafval scheiden we bij Complexie ook groenafval, glas, papier en restafval. Groenafval verwerken wij bijvoorbeeld voor compost en ook dat wordt weer hergebruikt. Hetgeen dat niet kan worden gerecycled, zal worden verwerkt in een speciale verbrandingscentrale.

De waarden van Complexie en de gemeente Oude IJsselstreek omtrent afval

Complexie en de gemeente Oude IJsselstreek pakken afval samen aan. Wij hebben de handen ineen geslagen om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een veilige, schone en gezonde omgeving. Bovendien zetten we zo de eerste stappen richting een circulaire economie waarbij alles opnieuw gebruikt kan worden en niets weggegooid of verbrand hoeft te worden. Duurzaamheid staat dan ook hoog in het vaandel en dat is te merken voor iedere klant. 

Tevens proberen wij het u daarin zo makkelijk mogelijk te maken. Hoe wij dat doen? Met onze diensten wordt afvalverwerking in de gemeente Oude IJsselstreek makkelijker dan ooit tevoren.

Mogelijkheden en services

Bij Complexie hebben we er, samen met de gemeente Oude IJsselstreek, voor gezorgd dat afval makkelijker is weg te gooien, scheiden en verwerken. Dit kan voor rest-, groen- en puinafval, maar ook voor oude matrassen, papier, grond/zand, bielzen, bouw- en sloopafval, glas, hout, kleding, dakafval en wit- en bruingoed. 

Dit ziet u ook terug in de diensten die wij bij Complexie in samenwerking met de gemeente IJsselstreek aanbieden omtrent afvalinzameling en verwerking. Iedere klant kan bijvoorbeeld gebruikmaken van onze gratis aanhanger-service en onze gratis papier-, piepschuim-, witgoed- en kledingbrengservice.

neem vrijblijvend contact op

× Ontvang actuele prijzen